boerenkoolchips

Boerenkoolchips maak je eenvoudig zelf en ze zijn heerlijk.

Je blijft ervan eten...

Wat boerenkoolblaadjes in stukjes trekken en mengen met wat zeezout en olie. Flink door elkaar husselen en op een bakblik leggen. Na 15 tot 20 minuten in de oven op 150 graden zijn ze klaar om op te peuzelen.

Dit is een tip van Annemiek

Wil je elke werkdag gratis tips van Annemiek van Deursen in je mailbox ontvangen over meer doen met minder?

Abonneer je dan op haar Mijmeringen.

In de Genoegreeks verschenen twee boeken van Annemiek, beiden te koop voor slechts € 9,95.

De eerlijke moestuin en Eten uit de eerlijke moestuin

Altijd op de hoogte blijven?

Heleen van der Sanden

Heleen van der Sanden is oud-hoofdredacteur van Genoeg en was van 2006 tot 2022 uitgever van het magazine. Ze is als adviseur nog steeds betrokken bij het tijdschrift en schrijft nog af en toe voor Genoeg over verschillende onderwerpen. Heleen is nu filltime beeldend kunstenaar.

Bekijk meer van Heleen van der Sanden