Eten uit de natuur

3 juni 2022 - Michiel Bussink

Eten uit de wilde natuur is lekker, gezond en goedkoop. Maar welke veelvoorkomende planten kun je eten en hoe maak je ze klaar? Welke planten en paddestoelen moet je juist laten staan?

Michiel Bussink schreef een praktisch e-book om de beginnende wildplukker snel op weg te helpen. Mogelijke gevaren en andere aandachtspunten zijn overzichtelijk weergegeven. Bevat smakelijke recepten. Aanrader!

9200000024207741 Michiel Bussink: Eten uit de natuur Uitgeverij LINK,€ 4,99.ISBN 9789462320994.

Altijd op de hoogte blijven?

Michiel Bussink

Michiel Bussink schrijft als freelance journalist voor Genoeg. Hjj verzorgt de kookrubriek en schrijft verder  over landbouw, ecologie, landschap,  zingeving en cultuurhistorie. Hij is daarnaast wildplukker, agro-ecologisch notenteler, bosbouwer en auteur van een tiental boeken.

Bekijk meer van Michiel Bussink