• Home
  • Actueel
    • Artikelen
    • Nieuws
    • Reportages
    • Uit het magazine
  • Edities
  • DIY
  • Thema's
    • Wonen
    • Tuin
    • Reizen
    • Koken
    • Tips & inspiratie
    • Besparen
    • Consuminderen
    • Hergebruiken
    • Verzorging & gezondheid
    • Kinderen
  • Shop
    • Abonnementen
    • Losse nummers
    • Pakketten
    • Boeken
  • Adverteren
  • Samenwerken
  • Verkooppunten
  • Over Genoeg
  • Contact
Facebook Instagram TikTok
  • Adverteren
  • Samenwerken
  • Verkooppunten
  • Over Genoeg
  • Contact
Genoeg
  • Abonneren
  • Home
  • Actueel
    • Artikelen
    • Nieuws
    • Reportages
    • Uit het magazine
  • Edities
  • DIY
  • Thema's
    • Wonen
    • Tuin
    • Reizen
    • Koken
    • Tips & inspiratie
    • Besparen
    • Consuminderen
    • Hergebruiken
    • Verzorging & gezondheid
    • Kinderen
  • Shop
    • Abonnementen
    • Losse nummers
    • Pakketten
    • Boeken

Koken

Uit dit thema
Ultrabewerkt voedsel: de verborgen gevaren en tips om het te vermijden
Ultrabewerkt voedsel: de verborgen gevaren en tips om het te vermijden
We eten steeds meer ultrabewerkt voedsel (UPF). Maar de aanw...
Lees verder
Waarom zit er gif op ons eten en hoe erg is dat?
Waarom zit er gif op ons eten en hoe erg is dat?
Wat wordt er eigenlijk allemaal op ons eten gespoten en waar...
Lees verder
Vegan voedsel kan ook bederven
Vegan voedsel kan ook bederven
Vers vlees bevat bacteriën en bederft dus makkelijk, dat wee...
Lees verder
Wild op tafel? Ga voor écht wild uit Nederland
Wild op tafel? Ga voor écht wild uit Nederland
Ook voor veel vleesverlaters hoort ‘een lekker stuk vlees’ b...
Lees verder
Pastinaaksoep met knapperige wortelchips
Pastinaaksoep met knapperige wortelchips
Deze romige, vegan pastinaaksoep maak je met tijm en salie. ...
Lees verder
Basisrecept voor vegan knolselderijpuree
Basisrecept voor vegan knolselderijpuree
Knolselderij is een echte herfst- en wintergroente. En het i...
Lees verder
Recept: frisse salade met kiemgroenten
Recept: frisse salade met kiemgroenten
In de zomer is een salade een fijne, lichte maaltijd. En het...
Lees verder
Recept: snelle en gezonde lunch met restjes groenten
Recept: snelle en gezonde lunch met restjes groenten
Zin in een snelle en gezonde lunch? En heb je nog restjes gr...
Lees verder
Recept: makkelijke vegan bananen flapjacks
Recept: makkelijke vegan bananen flapjacks
Heb je rijpe bananen over? Gooi ze niet weg, maar maak er de...
Lees verder
Recept: vegan Zweedse kardemombroodjes
Recept: vegan Zweedse kardemombroodjes
Kardemummabullar zijn Zweedse kardemombroodjes die geserveer...
Lees verder
Recept: vegan boterkoek met speculaaskruiden
Recept: vegan boterkoek met speculaaskruiden
Vegan speculaas boterkoek anyone? Het is zo ongezond als wat...
Lees verder
Recept: geroosterde bloemkoolsalade
Recept: geroosterde bloemkoolsalade
Bloemkool saai? Niet wanneer je het eet als geroosterde bloe...
Lees verder
12345>>>
Genoeg Lentenummer 2025
Genoeg Lentenummer 2025
» Huidige editie» Komende editie
Bestel nu een abonnement

Nieuwsbrief


Open toolbar Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

  • Vergroot tekst Vergroot tekst
  • Verklein tekst Verklein tekst
  • Grijstinten Grijstinten
  • Hoog contrast Hoog contrast
  • Negatief contrast Negatief contrast
  • Links onderstrepen Links onderstrepen
  • Ander lettertype Ander lettertype
  • Terugzetten Terugzetten
  • Contact
Genoeg © 2025 Genoeg.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Instagram TikTok

Dit is een uitgave van Virtùmedia

logo_vmedia

  • Links

    • Nieuws
    • Artikelen
    • Thema's
    • Shop
    • Edities
    • Abonneren
    • Genoeg Deelt
  • Over Genoeg

    • Adverteren
    • Samenwerken
    • Verkooppunten
    • Over Genoeg
    • Contact
    • Genoeg auteurs

Contactgegevens

Genoeg
Postbus 595 - 3700 AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@virtumedia.nl
+3130-6920677
  • Disclaimer
  • Privacy Statement